OVER ONS

CS Company werd opgericht in 2021 om kwaliteitsvolle schilderwerken aan te bieden.


Kwaliteit

Het bedrijf is een klein gespecialiseerd bedrijf in schilderwerken in zowel de particuliere alswel de zakelijke markt.


Vakmanschap

CS Company beschikt over vakkundig eigen personeel die van jongs af deze discipline beheersen en hun vakkennis en ervaring toepassen op de projecten. CS Company stelt de klant altijd centraal en denkt primair vanuit de behoefte van de klant.Door dit concept hebben wij al vele tevreden klanten.


Hoe gaat CS Company te werk?

Nadat u ons bedrijf heeft benaderd via mail of telefoon komen wij op afspraak bij u langs om geheel vrijblijvend een offerte te maken voor uw droomproject. Wij zullen hierbij uw wensen en de huidige situatie doornemen, waar nodig, adviezen geven en ook kunnen wij u helpen met het uitzoeken van kleuren.


Vertrouwen

Daar wij een familie bedrijf zijn zult u altijd persoonlijk contact hebben en weet u wie u in huis haalt, daardoor is het voor u niet noodzakelijk om vrij te nemen wanneer wij in of om het huis aan het werk zijn, u kunt ’s morgens gewoon naar uw werk vertrekken en komt ’s avonds weer thuis in een opgeruimd huis. Het is ook mogelijk uw huis tijdens uw vakantie te laten schilderen, wij zorgen ervoor dat alles met uiterste zorgvuldigheid gebeurt en nemen hierbij de veiligheid van uw eigendom uiterst serieus. Wij leveren onze projecten goed verzorgd af en voelen ons verantwoordelijk voor het geleverde werk.